Om os

Jeg startede i 2020,

som 16-årig

Mit navn er Thomas Sparegodt
Virksomheden blev oprettet i Septmeber 2020, 15 dage før jeg fyldte 17.

Den første håndfuld kunder fik jeg ved at gå fra dør til dør. Men ordet spredte sig hurtigt og jeg oplevede en stor fremgang i takt med reklamer på Facebook og da mine kunder flittigt spredte ordet med mund til mund metoden.

I dag er det en fuldtidsbeskæftigelse og jeg kan være behjælpelig med vinduespudsning hos både private, offentlige og erhvervskunder

Med mange hundrede kunder er det blevet til noget stort, men jeg vil altid blive husket for min stabilitet, grundighed og mit høje serviceniveau.

Har du brug for en vinduespudser så ring på +45 21 64 90 15

Mine værdier

Tre af mine kerne værdier

– Høj kvalitet
– Flink kundepleje
– Stabilitet

Min mission

Min mission er at skabe en stor forretning, men bibeholde mine kerne værdier såsom at kunden altid kommer først og at jeg altid vil kæmpe for at finde den rette løsning. Det vil jeg blandt andet gøre ved nøje at udvælge de mennesker som sammen med mig skal føre forretningen videre i nye højder. Mit endelige mål er at skabe glæde for endnu flere mennesker med kvalitets-lejeboliger i første række.

Hvorfor vælge mig?

Jeg går altid skridtet videre, og arbejder hårdt og effektivt for altid at kunne levere et stabilt og fint resultat. Jeg er fleksibel og går op i god kommunikation, for hurtigt at at finde en løsning til dig som kunde.

Jeg tilbyder tilfredshedsgaranti!