Vinduespudser i Smørum

Er du også træt af beskidte ruder? At bruge lang tid på at pudse dem uden det bedste resultat? Så lad mig hjælpe dig! Jeg er din vinduespudser i Smørum og omegn, og med min hjælp slipper du for at bruge lang tid på at pudse dine vinduer – og så klarer jeg opgaven til perfektion.

Vinduespudser i Smørum

Er du også træt af beskidte ruder? At bruge lang tid på at pudse dem uden det bedste resultat? Så lad mig hjælpe dig! Jeg er din vinduespudser i Smørum og omegn, og med min hjælp slipper du for at bruge lang tid på at pudse dine vinduer – og så klarer jeg opgaven til perfektion.

4,9 stjerner på Trustpilot

Vi har et hav af kunder bag os, som siger god for os.

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder tilfredshedgaranti, og leverer kun arbejde som vi kan stå inde for.

Hurtigt og effektivt

Vi sætter en stor ære i, at din oplevelse med os er, at vi arbejder hurtigt og effektivt.

Abonnementsløsninger

Vi tilbyder abonnementsløsninger, som matcher dine behov og ønsker.

Få besøg af mig på fast basis

Du har som kunde hos Sparegodt mulighed for at tegne et abonnement hos mig. Det betyder, at jeg kommer ud til din bolig med et fast interval og pudser dine vinduer. Med et abonnement sikrer du dig, at du altid kan se ud af dine vinduer – lige meget årstiden. Jeg lader mig ikke afskrække af den kolde og mørke vinter, så jeg pudser selvfølgelig dine vinduer hele året rundt.

Det er helt op til dig at beslutte, hvor ofte du vil have dine vinduer pudset. Nogle af mine kunder ønsker, at jeg kommer forbi på ugentlig basis, andre en gang om måneden. Sammen aftaler vi intervallet, og vi sætter på forhånd en række datoer. Så skal du ikke bekymre dig om at række ud til mig og koordinere vinduespudsningen. Jeg ved, hvornår jeg skal forbi og pudse dine vinduer, og det letter stressen fra dig. Som din vinduespudser i Smørum overholder jeg selvfølgelig vores aftale. Det er især min pålidelighed, som mine kunder fremhæver ved mig.

Kontakt mig i dag for at høre mere om mulighederne for vinduespudsning af dine vinduer.

Kontakt mig i dag

Udfyld min formular eller ring på +4521649015, og få et tilbud samme dag.
Hvis jeg er i nærheden kan jeg komme dagen efter!

Hvad siger I?

Anne
Read More
Kan varmt anbefales. Jeg har fået pudset vinduer i flere år af sparegodt.dk. Vil ikke bruge andre. En aftale bliver overholdt. Super service. Gode priser. Kan varmt anbefales.
Maryam
Read More
Fantastisk service. vi har haft fornøjelse af Thomas i mere end et år. Han er super hurtig, grundig, effektiv og super imødekommende. Det er simpelthen fantastisk.
Heidi
Read More
Yderst tilfreds med Thomas. Servicen og kvaliteten er høj. Altid sød, fleksibel og meget behagelig. Største og bedste anbefaling herfra.
Christian
Read More
Thomas er fantastisk grundig. Han er bestemt ikke den hurtigeste vi har haft ude, men der var ikke en finger at sætte på arbejdet han udførte. Kommer til at bruge ham fremover.
Mette
Read More
En superpudser som varmt kan anbefales. det er en stor lettelse at have fundet en vinduespudser der er både grundig og stabil og let at kommunikere med.
Emilie
Read More
Super service. Vi har i dag fået pudset vinduer for første gang af Thomas Sparegodt, og vi er meget tilfredse! Super service og så flot vinduespudsning. Vi giver Thomas den allerbedste anbefaling.
Previous
Next

Din lokale vinduespudser

Jeg er en erfaren vinduespudser, der altid går efter at få det bedste resultat. Når jeg har været forbi din lejlighed, rækkehus eller villa er dine vinduer skinnende. Nogle vinduer kan kræve lidt ekstra af mig, men jeg går gerne den ekstra mil for, at du kan se igennem helt rene vinduer.

I løbet af årene har jeg haft fornøjelsen af at pudse mange forskellige slags vinduer hos mine kunder. Mange kunder har jeg stadig fornøjelsen af i dag. Med mig får du mere end bare en vinduespudser. Jeg går op i, at kommunikationen forud, under og efter mit besøg er i top. Den særlige relation jeg har med hver enkelt kunde er med til at give et tilfredsstillende resultat. Jeg tilbyder altid tilfredsgaranti, så du kan være sikker på, at dine vinduer skinner som aldrig før, når jeg har været forbi.

Udover at jeg pudser dine vinduer, hvis du bør i Smørum, kører jeg også gerne til blandt andet Ballerup, Måløv og Veksø.

Lad mig give dig et uforpligtende tilbud

Hvad end du bor i et parcelhus, lejlighed eller rækkehus, kan jeg hjælpe dig. Prisen for min hjælp afhænger af flere ting, og du er altid velkommen til at kontakte mig ved at udfylde min tilbudsformular. Prisen afhænger blandt andet af antal etager, antal vinduer og vinduernes tilstand.

Husk at du kan bruge dit personlige fradrag til at få fradrag for min vinduespudsning. Hvordan fradraget fungerer i praksis, kan du læse mere om på SKAT’s hjemmeside.

Din lokale vinduespudser i Værløse

Fair priser

Vi tilbyder priser som er til at betale og arbejde i super kvalitet!

Fleksibilitet

Vi kan komme når det passer dig

Kvalitet

Vi går op i høj kvalitet og sørger for at jeres vinduer står knivskarpe efter hvert besøg!